•   Televisión Online » Canales de Tv » Albania 

Albania

A1 Report  Albania - Noticias
A1 News Channel is an all news private television station in Tirana, Albania founded by media mogul Koco Kokedhima and owned by Shekulli newspaper.

3.1 de 5
16 voto(s)
A2 Albanian  Albania - TV pública
The A2 (Autostrada 2) is the third largest motorway in Albania spanning 46.5 kilometers (28.9 mi). As it connects Fier, the sixth largest city, to

4 de 5
2 voto(s)
ABC News  Albania - Noticias
ABC News is an Albanian news and satellite television channel that is owned by Media 6. The 24-hour cable news channel was founded in 2010 by

3.7 de 5
17 voto(s)
Albanian TV of America  Albania - TV pública
Albanian Television of America. Our television broadcasts three programs in three different television stations in HD: 1) ALBTVUSA in ShqipTV.

2.7 de 5
4 voto(s)
Alsat M  Albania - Noticias
ALSAT-M ka filluar të transmetojë në mars të vitit 2006 dhe është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Republikës

3 de 5
6 voto(s)
Alsat Tv  Albania - Noticias
he particular and live reporting as well as impartiality and professional approach in doing television program, make the Dukagjini TV to be the most

1 de 5
3 voto(s)
Klan Kosova  Albania - Televisión local
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

3.5 de 5
2 voto(s)
KLAN TV  Albania - TV pública
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i

3.5 de 5
12 voto(s)
KOHAVISION - KTV  Albania - Música
KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e "Kohavisionit"

3 de 5
2 voto(s)
Mrt 2  Albania - TV pública
MRT 1 is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio-Television.

5 de 5
1 voto(s)
Mrt 2  Albania - TV pública
MRT 2 Sat is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio Television.

4 de 5
3 voto(s)
Ora News  Albania - TV pública
RTV Ora News, Te paret për lajmin e fundit: Shpejtesi, paanshmeri korrektesi. 24 ore live, lajme, debate, showbizz, sport. Na ndiqni në

2.3 de 5
3 voto(s)