KLAN TV online - Televisión en vivo


Haga clic en el reproductor, la emisión se abrirá en el sitio web oficial del canal
KLAN TV
KLAN TV
País:  Albania
Categoría: TV pública
KLAN TV 4.2 de 5
4 voto(s)
TVKLAN eshte kanali televiziv privat me I madh ne Shqiperi. I themeluar qe ne vitin 1997, TVKLAN u licensua nga Keshilli Kombetar i Radios dhe i Televizionit (KKRT) si nje nder dy kanalet kombetare private te territorit te Shqiperise ne vitin 2001. TVKLAN mbulon rreth 80% te territorit te Shqiperise qe do te thote rreth 90% te popullsise se vendit. Keto hapesira mbulohen nga nje rrjet transmetuesish dhe radiorelesh te shperndara ne te gjithe territorin.
RTK 1  אלבניה - טלוויזיה מקומית
Radio Television of Kosovo is the public service broadcaster in Kosovo. It offers two radio stations broadcasting a diverse programming of news and

  • 80
4 מתוך 5
2 קולות
Mrt 2  אלבניה - כללי
MRT 2 Sat is a Macedonian television channel owned and operated by Macedonian Radio Television.

  • 80
4 מתוך 5
3 קולות
Albanian TV of America  אלבניה - כללי
Albanian Television of America. Our television broadcasts three programs in three different television stations in HD: 1) ALBTVUSA in ShqipTV.

  • 60
2.7 מתוך 5
4 קולות
Ora News  אלבניה - כללי
RTV Ora News, Te paret për lajmin e fundit: Shpejtesi, paanshmeri korrektesi. 24 ore live, lajme, debate, showbizz, sport. Na ndiqni në

  • 100
5 מתוך 5
1 קולות
Vizion Plus  אלבניה - כללי
VIZION PLUS është një televizion ku çdokush gjen veten, sheh tek ai nje mik nga i cili e ka te veshtire te ndahet. Larmia e programeve, spektakleve,

  • 100
5 מתוך 5
2 קולות
RTV 21  אלבניה - כללי
RTV21 is a media company based in Pristina, Kosovo, which includes a radio (est. 1998), a television (est. 1999), and a website (est. 2001). Founded

  • 60
3 מתוך 5
5 קולות