TV Opinion online - Televisión en vivo


Haga clic en el reproductor, la emisión se abrirá en el sitio web oficial del canal
TV Opinion
TV Opinion
País:  Kosovo
Categoría: TV pública
TV Opinion 4 de 5
1 voto(s)
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij televizioni transmetohet nga Zymi i Hasit, nga një kodër të emërtuar «BAJRAK», ku dikur ishte edhe transmetuesi i mëparshëm i RTP-së së atëhershme. Ky truall, me qëllim dedikues për transmetues televiziv, është pronë familjare e themeluesit të televizionit OPINION. Nga nostalgjia për atdheun dhe regjionin e vet, këtë televizion themeluesi i saj i parë Jozë Kolnrekaj fillimisht e quajti TV «HASI»
TV Most  Koszovó - Helyi Televízió
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 az 5
2 szavazat
TV Besa  Koszovó - Általános
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 az 5
1 szavazat
Arta TV  Koszovó - Általános
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 100
5 az 5
2 szavazat
TV Opinion  Koszovó - Általános
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 az 5
1 szavazat
Tribuna Channel  Koszovó - Életmód
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.6 az 5
3 szavazat
Zico TV  Koszovó - Általános
Televizionit ZICO TV

  • 100
5 az 5
1 szavazat